Skip to content

Metropolegarage per direct afgesloten

10 september 2018

Vanmiddag zijn er scheuren ontdekt in meerdere pilaren van de Metropolegarage. Uit voorzorg is besloten de garage per direct te sluiten. Dat betekent dat autobezitters die hun auto in de Metropolegarage hebben geparkeerd, deze in elk geval vandaag (10 september) niet kunnen ophalen. Wanneer dit wel weer kan, kunnen we op dit moment helaas nog niet zeggen. Update 11/9: de auto's kunnen 11 september vanaf 18.00 uur weer opgehaald worden.

Het lijkt te gaan om verse scheuren. Uit nadere inspectie door een bouwkundig constructeur bleek dat op meerdere verdiepingen scheuren aanwezig zijn. Waardoor ze zijn ontstaan is nog niet bekend.

We vinden dit heel vervelend voor de mensen wiens auto hier geparkeerd staat en doen er alles aan om de situatie zo snel mogelijk te verhelpen. Morgen beginnen we met het plaatsen van stutten. Op dit moment weten we helaas nog niet precies hoe lang de garage gesloten blijft.

Personen met een abonnement voor deze parkeergarage brengen we op de hoogte. Overige bezoekers aan het Centrum verzoeken we in een andere garage te parkeren.

Staat uw auto hier geparkeerd?

Neem dan contact op met de parkeerservice via 036-5343202. Zij noteren uw gegevens, zodat u bericht krijgt als de parkeergarage weer geopend is. Dit nummer is ook vannacht bereikbaar.