HIGHnote

HIGHnote is een woongebouw van negentien verdiepingen met 157 appartementen van ongeveer 45 m2 tot 100 m2. Op de begane grond komen commerciële ruimtes en een horecagelegenheid. HIGHnote is gericht op een jonge doelgroep. Ongeveer 67 Appartementen worden uitgevoerd als Friends-woningen. Een Friends-woning kan worden gedeeld door twee personen zoals een vriend(in), familielid, collega of andere woongenoot. Beiden hebben dan een eigen slaap- en badruimte; ze delen de overige ruimtes. Daarnaast zijn er in het gebouw studio’s en tweekamerappartementen in de middeldure huur en verschillende driekamer appartementen in de vrije sector huur.

Bouw

Bouwer Heddes Bouw & Ontwikkeling is in juni 2021 begonnen met het heien van 283 palen. De heiwerkzaamheden zijn inmiddels afgerond. Heddes werkt nu bovengronds verder. De verwachting is dat HIGHnote in 2023 af is.

Omleiding

Tijdens de bouw van HIGHnote is het voor gemotoriseerd verkeer niet mogelijk de Landdroststraat in te rijden vanaf de Landdrostdreef. De Landdroststraat is wel bereikbaar via de Hospitaaldreef. Deze route is met borden aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen wel via de Landdroststraat naar het centrumgebied. De afsluiting duurt ten minste tot het najaar van 2023, wanneer de bouw van HIGHnote is afgerond.

 

Meer informatie: www.highnote.nl